Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Gevraagd: Zomervrijwilligers gezocht in Spanje

Omschrijving:

Ben je minimaal 18 jaar, spreek je Engels of Spaans en heb je enige evaring met paarden? Dan vragen wij jou om hulp!

Wij zijn CYD Santa Maria, de grootste opvang voor verwaarloosde en mishandelde paarden in Andalusië, Spanje. Sinds 1999 vangen wij paarden op in onze Rescue Centre en sinds 2001 zijn wij officieel erkend door de Spaanse overheid.

We bezitten 33 duizend vierkante meter land waar op dit moment 34 paarden worden opgevangen. De capaciteit is er om 150 paarden op te vangen, maar om financiële redenen proberen wij het aantal paarden te houden op 30 tot 40. Dit is nog steeds een behoorlijk aantal, waardoor we het hele jaar afhankelijk zijn van de hulp van vrijwilligers. Gedurende de schoolperiodes hebben wij vaak stagiaires die ons helpen met de dagelijkse bezigheden. Buiten deze periode, in de maanden juni tot en met oktober, zijn wij opzoek naar ‘zomer’vrijwilligers. Wij zijn opzoek naar enthousiaste mensen vanaf 18 jaar, die bereid zijn om een bepaald aantal weken op vrijwillige basis te komen helpen.

 

Wat vragen wij aan jou om te doen?

 

Wij zijn er enorm mee geholpen als je hier komt helpen met het schoonmaken van de boxen, paddocks, watervoorzieningen en het erf. Maar ook als je wilt helpen met klusjes rondom het bedrijf, zoals verven, stallen bouwen ect. Daarnaast moeten de paarden worden geborsteld en moet met de paarden die op stal staan worden gewandeld. Verder vragen we je zoveel mogelijk aandacht en liefde te geven aan de paarden als mogelijk is. We zullen eerlijk vertellen dat het werk zwaar kan zijn, zowel fysiek als mentaal. Soms komen er paarden zwaar verwaarloosd binnen en dat gaat toch niet altijd in de koude kleren zitten. Desondanks heeft tot nu toe alle mooie momenten deze nare momenten overtroffen! Verder moet je er rekening mee houden dat de zomerse temperaturen kunnen oplopen tot dik 40°C. In de middag houden wij daarom ook siësta om even aan de warmte te kunnen ontsnappen.

Je kunt alleen komen, maar ook samen met iemand. Onze buren beschikken over twee appartementen waar in totaal 5 mensen in kunnen. Eén appartement is geschikt voor twee personen en één appartement voor drie personen. De buren vragen hiervoor wel een kleine bijdrage, maar de kosten hiervoor zijn minimaal.

Voor één week voor één persoon vragen ze:                        €95

Eén week voor twee personen:                                             €135 (€67,50 p.p.)

Een week voor drie personen:                                               €165 (€55 p.p.)

Hierbij zit elektriciteit, water, beddengoed, handdoeken, tv, internet, gebruik van het zwembad, terras en tuin. De was, wanneer nodig, wordt voor je gedaan. Daarnaast wordt er de avond van aankomst voor je gekookt. Houd er wel rekening mee dat de kosten van je reis en de kosten aan boodschappen er nog bij komen.

Wij zitten een half uurtje rijden met de auto van vliegveld Malaga. Je kunt ook besluiten om met eigen vervoer te komen. De auto kan op privé terrein worden geparkeerd.

Heb je interesse in een betekenis volle vakantie, waarvan je de mooie herinneringen later met je kleinkinderen kunt delen? Stuur ons dan een Engelstalige mailtje met de data dat je wilt komen. Dan sturen wij jou zo spoedig mogelijk een mailtje terug.

We hopen je snel te spreken!

Team CYD Santa Maria 

 

Delen |

Kenmerken:

  • Toebehoren: Overig
  • Website:

Informatie

  • Gratis
  • Geplaatst op: 23-03-2011
  • Bekeken: 1789 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.